lördag.


Mysfaktorn är på topp och jag är glad för snart smyger min pojkvän in och kryper ner brevid mig.


<3

åh, jag är kär. Titta vad fint det är.


http://silver.123ehandel.se



Måndag

lördagskvällen blev bra men tokig på samma gång. vakterna tog ut mig och sa att de var jultomtar och allt vad dom sa. Vi drog därifrån vid 2 tror jag och när vi kom till centralen kom lugna gatan och ville ta med sig Emelina till maria pol. När vi väl hade skiljts så pratade vi hela kvällen tills jag somnade gott i min pojkes armar.

Idag har jag varit hemma från skolan. Igår när jag skulle sova fick jag kramp i magen och har haft sen dess...
Jättejobbig känsla för det hindrar mig från att röra mig. Trist men det går bra efter en ipren eller två.

Ikväll kanske jag ska till martin, om jag orkar åka ända dit. 


Nu ska jag krypa ner i s'ngen igen.

Puss 


helg!

sovit ut riktigt rejält idag, vilket var riktigt skönt :)
sen åkte jag till täby centrum med mor och lillebror för att handla en tröja och klippa lillebrors hår.

När vi kom hem åt vi tidig middag och nu ligger jag här och väntar på att Emmelie ska komma förbi ett tag, men hon kommer ju aldrig :(

får ta och ringa henne :)



torstack!

Sitter i skolan. Var här kl 9 imorse när vi började men då var det bara Lena här och hon försvann efter typ 20 min så jag var helt ensam och vi hade ingen lektion. SUCK SÄGER JAG BARA. Trött på den här jävla skitskolan. Nu har vi nämligen inte något förens kl 2.  Funderar på att skita i allt och åka hem men det är bara det att jag har missat så många samlektioner så kan nästan inte missa fler.

Nu sitter jag och fryser i datasalen. Ska väl försöka hitta på något nu :)

-

BLÄÄ PÅ ALLT!


Fredag.

Veckan har gått jättefort.

Har hänt en del som jag inte vill dela med mig, är nog därför jag inte har skrivit på ett tag. Kan också bero på att jag aldrig är hemma längre.

I onsdags var jag och tatuerade mig och igår pierca jag navlen. Så stolt att jag klarade av det med tanke på min sprutskräck. Men nu är det äntligen gjort!

Igår träffade jag även supermysiga Vincent. är typ kär i den pojken!! Han är så fruktansvärt charmig och gosig så vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har tjatat på Ted om att få sitta barnvakt åt honom mist tuuuuuusen gånger men de behöver aldrig ha någon så jag är lite ledsen :(

Idag efeter skolan ska jag direkt till Viggo och Wilsom för att passa dom i någon timme sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt, känns som attt jag håller på att få panik på allt som händer runt mig. Måte få varva ner rätt extremt.

Imorgon ska jag mysa emd mina bästa vänner, ska bli väldigt skönt! Har saknat Joanna nu när hon har varit bortrest, thihi! Puss på dig

Och Elim hörde av sig igår, gud vad kul det var :) <3<3

RSS 2.0