100124

måste börja skriva av mig allt här.
Helgen som varit har varit sådär, varit ensam ganska mycket vilket har bidragit till panik och ångest.
Igår fick jag återigen träffa världens underbaraste ungar, Viggo och Wilson. Dom har varit i Spanien i 2 veckor och det var ett bra tag innan jul i sist sågs så det var ett glatt möte när jag klev in genom dörren.
Igår lekte vi med cars-bilarna som är deras favoritfilm, sedan satt vi klistrade framför datorn och kollade på youtube-klipp om hockey. De båda är helt besatta av den sporten. lite roligt att se de sitta bredvid varandra helt blick stilla med öppna munnar som ibland blir till ett leende. Då blir jag varm i kroppen!
När det sedan var läggdags blev det inte lika roligt. Viggo var jättesprallig och skrek, skrattade och hoppade runt som en liten apa, medans Wilson låg i sin säng med tårar i ögonen och gapade efter mamma. Men efter en kvarts bokläsande och två lampor tända somnade de äntligen. Då fick jag egentid så jag fick upp och spraytannade mig själv så nu är jag brun och fin. Kina kom hem runt 12 och då blev jag hämtad av min far och var hemma vid halv 1.
Idag har jag faktiskt umgåtts med min familj, var och kollade på när lillebror spelade innebandymatch mot Väddö.
Det var faktiskt en spännande match, som blev oavgjord. 5-5.  När jag kom hem tittade jag på mina filmer som jag hyrde för att se igår, men glömde bort. "borta bäst, hemma värst" och "dumpa honom". Igen av filmerna är något att rekommendera. Dom var verkligen dåliga. Sen har jag inte gjort så mycket annat idag.
Ska försöka hinna träffa Emmelie innan jag åker ikväll. Jisses, har inte sett henne på ett tag kom jag på nu. Var ju i onsdags.

RSS 2.0