Måndag.

I lördags kväll / natten till söndag låg jag uppe till halv 4 för att vänta på Martin.
Han kom hit ovh vi somnade typ direkt.

Igår gjorde vi inte så mycket, promenerade till affären och tillbaka. Sen var det middag och efter det åkte vi hem till Martin.

När jag vaknade imorse kände jag bara hur jag inte ville gå upp från sängen. Ville ligga kvar hela dagen och bara sova ut, eftersom jag fått på tok för lite sömn denna helg. Men det var ju abra gå upp och åka iväg till skolan. Jag hoppade första lektionen. Orkade inte med den så jag satt i soffan med Olle istället. När han gick in på lektion somnade jag och vaknade av att min vän ringde.

När jag vaknat kom Emelina och Veronica. Tio minuter senare satt vi i klassrummet och hade kulturhistoria. Fast jag och Emme satt mest och snackade om kryssning, utgång och en massa annat som sker denna vecka, och nästa vecka. Sen hade vi svenska där vi inte gjorde ett skit, satt och snackade om böcker och om cvn och platsanssökan.

Kl halv ett satte jag mig på tåget hem och när jag kom hem så var det bara sätta igång att baka bullar.
Jag HATAR att baka nu efter det här. Och det är itne slut än. Jag måste baka typ 6 kladdkakor, kakor och mer bullar. Haha, fast jag har lurat min lillebror att hjälpa till så lite hjälp får jag faktiskt.

Och juste, Emmelie har ju faktiskt bakat drömtårta och hennes mor har bakat massa drömmar så jag har fått massvis med hjälp.

Ikväll ska jag försöka komma iväg till Täby centrum för att hämta ut några recept, köpa lite kläder och göra en annan sak som är hemlig.

PUSS!

,


film


Haha, jag kan inte sova. Hittade en massa roliga filmer på datorn. Tårarna bara rinner när jag ser den här filmen xD speciellt när joanna håller på i slutet :P

Lördag

Vaknade upp i Stuvsta imorse. Låg i sängen till typ 4 sen åkte jag hem och la mig i sängen.

Igår var jag ju hos Amanda, hon hade 18års fest. Det blev en hel del skratt men roligast var nog ändå när vi skulle hem. Alla skulle till insparken förutom jag och Emelina, som förövrigt var typ fullast av alla. Så vi vinglade ner till stationen och satt där och tjafsade i typ 10 min sen kom tåget.

Jag skulle ju till victor men det blev knas med allt för han svarade inte så jag bestämde annat så blev det tjafs och nu vetifan vad som har hänt. Synd!

Det hände inte så mycket mer ikväll. Jag och M promenerade från stuvsta vilket tog drygt 2 timmar, men det var mysigt. Vi gick och plockade blommor och stannade till. Det som var mindre kul var att jag blev fälld och typ bröt lilltån. Idag har jag ont som bara den i både armar, ben och lilltån. Jag gjorde misstaget att gå i mina 10cm klackar så jag har världens träningsvärk.

Idag har jag i stort sett bara legat i sängen. Skulle äta middag med familjen men jag blev bara äcklad av köttet som låg på tallriken så jag drog med mamma till Ica och köpte massa grönsaker och dipp. När vi kom hem satte jag mig i soffan och blev servad av mamma. Bäst hon är! Sen har jag även kollat på karlsson på taket,fast inte den vanliga utan en teater från 1993. När pappa hade hämtat mig på busshållsplatsen möttes jag av att Claes och Dalle stog och spelade wii. Pratade lite med dom sen ville dom kolla på Karlsson så jag gjorde de sällskap och den filmen är tro det eller ej. ROLIG!

Ikväll ska jag bara mysa med familjen. Det var ett tag sen jag gjorde det. Imorn ska jag baka bullar med lillebror. (y)



fredag.

Tog en tur till Stuvsta igår och sov där.

När jag skulle till skolan imorse så stog hela röda linjen still och de hade inte satt in några ersättningsbussar så jag fick stå på centralen i ca 30 minuter innan jag befann mig på tunnelbanan påväg till ropsten. Som tur var började jag 10.10 och jag var på centralen redan vid 8.

När jag var framme på Ropsten träffade jag Mattias, min mentor. Så vi tog sällskap till skolan och pratade om allt typ. När man är ensam går det bra att prata men annars är han bara dryg.

Kl 9 kom jag fram till skolan och det typ ekade. Det var inte en kotte där. Kanske för att jag var en timme tidig?
När lektionen började så var typ hela klassen på plats, alla förutom Franne och Hanna. Vi hade kulturhistoriefördjupning eller något liknande och vi ska göra en reklamfilm för estetlinjen men vi får nte göra något för våra lärare för allt är kränkande eller opassande. Så det blev mest en massa sura miner. Men vi hann faktiskt göra två scener innan vi slutade. Kl var väl halv 12 när vi var klara så jag hörde av mig till victor eftersom jag skulle dit idag. Det kändes faktiskt skönt precis innan när jag tänkte på att jag skulle dit men när jag fick svar så blev jag bara jätteledsen för jag är så trött på att bli sviken och sårad. Han kunde inte.

Så jag bestämde mig för att passa på att åka hem och lämna alla saker, duscha och lite så. Så nu snart ska jag bege mig tillbaka till lidingö för att fira Amanda som fyller 18 imorgon. Sen får jag väl se vad som händer. Dom ska ju vidare till insparken efter firandet hos Amanda så lär väl bli en kort kväll.

Juste, när jag stog på Ropsten för att åka hem idag så kom det någon bakifrån och hoppade upp på mig. Jag blev livrädd så jag skrek till och gissa vem det var? Liam. hehe, han var ute med sin klass. De hade varit på något museum. Han var så söt. Han brukar inte vara så gosig längre för att han tycker att han har blivit för stor och det är ocoolt att hålla på att kramas och pussas men idag var han jättemysig så vi stog och pratade ett bra tag innan de var tvugna att gå ner till tåget.

Och igår, Jag började typ småbråka med Mathias och jag vet inte, jag kanske överreagerar men jag känner bara att jag inte har kraft nog att se honom vända ryggen mot mig igen. Men jag tror det har löst sig ganska bra nu.


.




Jag vägrar förlora dig också. Du får inte försvinna från mitt liv!


torsdag.

Åkte aldrig iväg och träffade min vän.
 Jag bröt ihop i skolan under lunchen så jag gick upp till mormor för att försöka lugna ner mig.
Jag förstog inte vart det kom ifrån, jag hade varit så fruktansvärt glad på morgonen.

Tror det har att göra med att jag pratade med Victor. Det blev för mycket helt enkelt.
Satte mig framför datorn hos mormor, åt lite lasange och bara myste under filten.
Det blev bättre men när jag var påväg tillbaka till skolan så kände jag bara hur allt har blivit så fel.

Vi hade samhällskunskap och det gick väl okej, mådde jättedåligt men jag är väldigt duktig på att dölja sånt så jag satt tyst och gjorde det jag skulle sen sprang jag och Dillen ner till tåget och jag åkte hem.

Förlåt C för att jag inte kunde träffas idag men vi ses en annan dag :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och samla krafter till morgondagen för den lär inte bli lätt.
Jag lär bryta ihop och tårarna kommer forsa!



tänk om man kunde flyga...


onsdag.

Halva veckan har gått, och nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller 18 :)

vad har hänt i dag då ?

Jo, jag åkte till skolan imorse, eller ja vid 11. Vi hade relogionskunskap och kollade på någon miffad film och små barn som är besatta av gud. Det var nästan läskigt att se. När klockan var 1 slutade vi och jag började min resa mot ungdomsmottagningen i täby.
Jag skulle hämta ut ett nytt recept på mina p-piller och fick sitta i väntrummet i 1 jävla timme för att vänta på att barnmorskan skulle fika klart med sina kollegor.... Ska det verkligen vara så?

När jag äntligen fått den lilla gula lappen med underskrifter åkte jag hem och började baka bullar. Och det tog hela kvällen. Eller nä, jag han faktiskt göra halva svenskaläxan också! Jag är bra (y)

Imorgon är det skola och jag ska passa min lilla ängel från 12 till 2 så det blir mysigt. Sen ska jag faktiskt träffa en vän...  En hemlig vän ;)



Jag saknar sommaren <3


chokladbollar.


Såhär underhåller jag mig en tråkig kväll...
Det lär väl bli en massa såna här kvällar framöver


-

Att förlora dig har inte funnits för mig.
Jag hade aldrig trott att en sån här sak skulle få oss att sluta prata.
Att du bara skulle bryta kontakten.
Jag har fortfarande inte förstått vad som har hänt, jag vill bara att allt ska vara som vanligt.
Jag vill spola tillbaka tiden tills den dagen allt bara gick så fruktansvärt fel.
Jag önskar att allt aldrig hade hänt.

Nu är det som det är och du förväntar dig att jag ska resptektera det och gå vidare.
Jag tänker inte göra det. Jag vägrar gå vidare utan dig.


RSS 2.0